torstai 29. toukokuuta 2014

Jääkaappimagneettiresepti

Pari viikkoa sitten bongasin huipputarjouksen pastakoneesta kahdellakympillä ja pakkohan se oli kotiin hakea. Viiden, kuudenkympin euron pastakone tekee harvoin pastaa syövän opiskeijan lompakkoon ison loven mutta tuollaista tarjousta on jo mahdotonta ohittaa. Alkuviikosta päätin siis täräyttää pari kärpästä samalla iskulla, sillä laitoin uuden pastakoneen testiin ja samalla kokeilin pastataikinan tekoa ensimmäistä kertaa yleiskoneella. Peukut ylös molemmille, pastan teko ei koskaan ole ollut näin helppoa :) Lisäksi hiukan osumaa ottanut basilikapuntti odotti äkkiä käytetyksi pääsemistä ja kaapissa nökötti jopa kimpale parmesaania. Mitäpä muuta siis kuin perinteistä pestoa, perusohjetta hieman omaan makuun sopivammaksi muunnellen. Niin simppeliä ja hyvää.





Ja peruspeston repsun tarjoaa Iittala:


Ps. Hyvä Savo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti