maanantai 24. maaliskuuta 2014

Uusi perheenjäsen

Lauantaina se muutti meille. Viidentoista euron hinnalla, CityPörssin alakerrasta. Siellä se oli ollut jo tovin, kaikki tämän vuoden loskaiset kuukadet... vaan nytpä se sai kodin.



Tällä (rauta)rouvalla on ikää varmaan yhtä paljon kuin minulla, mikä yleiskoneen iässä taitaa nykypäivänä olla jo aika paljon. Silti se toimii, moitteettomasti. Parastahan tässä on se, että käyttöä ei tarvinut opetella mitenkään - laite on täysin identtinen kuin millä olen taikinoita ym. kotikotona vääntänyt. 

Pakkohan se oli kuitenkin testata tämän yksilön toimivuuskyky ja pyöräyttää pullaa.




Pakko sanoa että en ole aiemmin tehnyt noin ihanan rakenteista pullataikinaa. Pehmoista ja hyvällä sitkolla, kevennetyllä työmäärällä kuin ennen. Taisi sitä taikinaa omaan suuhunkin mennä leivonnan yhteydessä jonkun verran... Pullista muovautui muuten teksas- ja dallaspullia, pikkuversioita.



Kunnolla täytettä, ekstrakanelilla.


Haha, who am I kidding. Tuosta korvapuustipellillisestä vain yksi täytti ulkonäölliset kriteerit. Totuus 99% ajasta on tämä:



Suurempi todennäköisyys on voittaa lotossa kuin saada paistettua mallikelpoisia korvapuusteja :D No, kaikkea ei voi saada - nämä ainakin maistuivat todella hyviltä!



3 kommenttia:

  1. Ihanan retro kapistus ^^

    VastaaPoista
  2. Hihi :) mie näin tällä viikolla kirppiksellä varmaan 15kg painavan kirkkaankeltasen kenwoodin. SE oli retro. ♥ ja ainaki haba kasvas kun sen nostelis aina kaapista pois/kaappiin kun leipoo

    VastaaPoista
  3. aivan tunnen pullan tuoksun nenäni alla...

    VastaaPoista