sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ensimmäinen jakso Sakkylla

Syysloma ja eka jakso alkaa olla aikalailla ohi. Mitäpä me on syöty, tehty, mitä opittu? No, ainakin...

Ryhmätyötä..


...alkuruokasalaatteja ja asettelun tärkeyttä...




...sarjatyötä...




...alkupalaleipiä, majoneesin valmistusta ja kalan käsittelyä...


..keittojen valmistusta, kypsyysjärjestyksiä ja oikeanlaista ajoitusta..


...veloutéekastikkeita, lihamurekemassan abc:tä...


..höystöjä ja kokonaisen lihamötikän käsittelyä..



..lohimedaljonkeja..



..sitä että muikkujen paistoon tarvii ihan rutosti voita..

 


...lisukkeita ja sitä että se mitä ollaan opittu "risotosta" on aika todella kaukana oikeasta risotosta...



..leipiä ja piirakoita..

 

...sitä että jälkkäreille on oma maha! (ja että vaniljakastiketta ei voi koskaan olla liikaa)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti